Søgning

Ane Katrine Beck

Psykolog Ane Katrine Beck

Autoriseret psykolog (Cand. Psych.)

Hvis du overvejer at søge hjælp hos mig, vil du selvfølgelig gerne vide lidt mere.

Jeg har arbejdet som psykolog siden 2002 både som offentligt og privat ansat, hvilket du kan studere nærmere i mit cv længere nede på siden. Jeg har arbejdet med forskellige områder og har derfor en bred viden om mange emner, som jeg trækker på i mit arbejde.

Udover min universitetsuddannelse har jeg flere efteruddannelser og kurser med i bagagen, som har rustet mig godt til rollen som terapeut med stort fokus på krop og nervesystem.

Privat har jeg erfaring med flere af de temaer, som mine klienter kommer med – sider af livet, som gør ondt fx stress og skilsmisse med to børn involveret.

Det er nemt at komme til at føle sig som offer og blive slået ud, når man oplever store belastninger. Jeg har brugt mine kriser til personlig udvikling og har fået skabt mig et skønt liv fyldt med ro, glæde og optimisme.

Jeg har selv bedt om hjælp

Jeg har selv søgt hjælp, hvis jeg ikke kunne håndtere det, jeg stod i på egen hånd – og derfor ved jeg, hvor stor en hjælp den rigtige terapeut kan være.

Den rejse, jeg har været på i mit eget liv, har stor værdi for mig – både privat og i mit arbejde. Jeg ved indefra, hvordan det er at stå der, hvor mange af mine klienter står. Og jeg ved, at man kan komme ud til livet og finde fodfæste igen. Den viden giver håb og tro på, at det faktisk nytter at arbejde med sig selv – som mine klienter også bliver ‘smittet med’ på den gode måde.

I 2016 kastede jeg mig ud i livet som selvstændig for bedre at kunne indrette mit arbejdsliv efter, at det skulle være sjovt, kreativt og udviklende. Og samtidig for selv at kunne bestemme, hvad jeg vil lave og hvornår. Og jeg har ikke fortrudt. Jeg elsker mit arbejde – både i klinikken med dejlige mennesker, som søger min hjælp – når jeg laver foredrag eller nørder med at indspille lyd og lave video til youtube.

CV 

  • Cand. psych. fra Århus Universitet 2002
  • Autoriseret psykolog af socialministeriet 2004
  • Selvstændig psykolog siden 2016
  • 13 års erfaring fra ansættelser i PPR i Billund Kommune (PPR-psykolog på børneområdet), Videnscenter for Hjerneskade og senere Socialstyrelsen (faglig konsulent på hjerneskadeområdet), Vejlefjord Rehabilitering (neuropsykolog) samt i hhv. Skanderborg (udviklingskonsulent) og Horsens Kommune (neuropsykolog og hjerneskadekoordinator).
  • Terapeutisk: 3-årig efteruddannelse i gestaltterapi hos Center for Integrativ Gestaltpractice, 30 timers kursus i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) hos Kognitiv Terapi Center i Århus samt 30 timers kursus i ISTDP hos Bjarne Thannel. Jeg interesserer mig meget for den kropsorienterede metode Somatic Experiencing og modtager supervision indenfor denne primært til traumebehandling.
  • Uddannet hypnotisør og hypnoterapeut fra Institut for Avanceret Hypnose samt kurser indenfor hypnoseområdet dels hos kognitiv hypnoterapeut og specialist i psykoterapi Lone Kærvang og dels i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose.
  • Næstformand i Psykologfagligt selskab for klinisk hypnose, nov. 2016 –
  • Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde.
  • Nærmere uddybning af mine tidligere ansættelser? Se min profil på Linkedin
Læs mere Vis mindre