Søgning

Gina Vinther

Bcare | Klinik for krops-, stress- og smertebehandling

Akupunktør, zoneterapuet & massør

Klinik for krops-, stress- og smertebehandling

Sundhed og forebyggelse siden år 2000.

Bcare åbnede i 2000 og tilbyder helhedsorienteret kropsbehandlingzoneterapifysiurgisk massagegraviditetsmassage og akupunktur behandlinger. Klinikken drives af  Aut. Social-og Sundhedsassistent Gina Lundsgaard Vinther der er godkendt som RAB godkendt på massage, zoneterapi og akupunktur inden for:

Profil af Gina Vinther

Min baggrund for at praktisere Akupunktur, Zoneterapi og manuelle teknikker, skal bl.a. findes i min oprindelige uddannelse som Social­-og sundhedsassistent, men også fra min ungdom.

Fra jeg var helt ung, var jeg overbevist om, at jeg skulle tage mig af syge og svage mennesker, mennesker som ikke trives. Som ung havde ansættelser på dagsinstitutioner, vuggestuer/børnehaver, Krisecenter for kvinder og 5 år i hjemmeplejen, inden det blev til en uddannelse som Social-og Sundhedsassistent, i 1994. Men med kun 2 fastansættelser efter min eksamen, tog jeg på en 6 årige rejse i sundhedssektoren, som vikar i kortere perioder og i akutte situationer, det var en enorm spændene tid for mig og en kæmpe udvikling og erfaring, jeg fik med i bagagen.
Specialerne blev primært:

  • Medicinske afdelinger
  • Kirugiske afdelinger
  • Hospice
  • Psykiatrien
  • Neurorehabilitering

En gammel drøm gjorde jeg til virkelighed, da jeg begyndte uddannelse til zoneterapeut, sideløbende med vikarjobbet og så gik det stærkt. Her kunne jeg mærke, at jeg var på rette vej og kunne i 2000 åbne Bcare. Nu var mavefornemmelsen så god og jeg var kommet på rette hylde og trives i, at være selvstændig og hjælpe mennesker til at trives. Jeg vil ikke være min baggrund som SOSU Assistent for uden, den har givet mig så meget viden og erfaring, som jeg kan anvende i klinikken. Men når, som jeg, ikke kunne trives i det offentlige miljø, af forskellige årsager, men stadig ønskede at hjælpe mennesker, så så Bcare sit lys

Uddannelse

1992-Social-og Sundhedshjælper/social og Sundhedsskolen Horsens
1994- Social-og Sundhedsassistent/Social og Sundhedsskolen Horsens
2000- Zoneterapeut Logos Århus
2003-Klassisk Akupunktør V/Læge Echard Bick
2003-Grunduddannelse Massør V/Ole Gottlibsen Århus
2008-Ernæringsterapeut Hover KostAkademi
2012-Overbygning Massør/terapeut V/Ole Gottlibsen

Sideløbende kurser 1 – 2 gange årligt

Idag kan jeg godt tillade mig, at sige er jeg har en stærk profil og med stor kunde tilfredshed og det er jeg meget ydmyg overfor og vil til stadighed blive ved med, at yde en unik service og med behandlinger helt i top.

Bcares sundhedspolitik er målrettet og individuelt tilrettelagt.

Vi kombinere flere behandlingsmetoder, hvilket betyder at du oftest opnår effektiv lindring af generne. Du vil altid få relevant vejledning i korrekte arbejdsstillinger, øvelser tilpasset individuelt og vejledning i forebyggelse.
Vi behandler akutte som kroniske opståede gener i bevægeapparatet
Vi giver også forbyggende behandlinger`
Kan vi ikke lindre dine symptomer, er vi altid behjælpelige med at henvise dig videre til anden behandling, som både er indenfor det etablerede sundhedsvæsen, men også et alternativt.

Bcare tilbyder behandling af stresssymptomer.

Stress kan defineres som en belastningstilstand, værende både fysisk og mentalt. Tilstanden opstår, når indre eller ydre krav overstiger de ressourcer som det enkelte individ har.
Her behandles der ofte i en kombination af akupunktur og zoneterapi og samtale.

Kompetencer

Læs mere om vores registrering på Sundhedsstyrelsen råd vedr. Alternative behandling RAB.

Sundhedsstyrelsens registreringsordning for alternative behandlere

Læs mere Vis mindre
Rådhustorvet 21, 1.
8700 Horsens