Søgning
Kropsbehandler Julie Graupner i Horsens

Julie Graupner

MANU:VISION Kropsterapi & børnebehandling

Kropsterapeut Julie Graupner

Bemærk: Adressen er Nørregade 28B

Mit navn er Julie Graupner

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet indenfor specialområdet, med primært Autisme og ADHD og privat er jeg mor til tre børn.

Jeg er igang med den sidste del af Manuvision kropsterapi uddannelsen, som er den mest dybdegående kropsterapuet uddannelse og den eneste forskningsbaseret kropsterapi behandling.

Manuvision Kropsterapi er en helkrops kropsterapeutisk behandling.

Behandling forgår på en briks med en massageform, hvor vi frigøre dine spændinger i kroppen og åndedrættet. Igennem frigørelse af spændinger, arbejdes med dine udfordring som ses som udformer sig følsesmæssigt og mentalt.

I kropsterapien arbejder vi “med hele dig”, igennem samtale og direkte på kroppen med pulsering, tryk, greb og massageteknikker.

Når det frigøres skaber vi plads og energi til du kan være mere dig. Du vil opleve en ro og afspændt krop.

Behandler fysiske og psykiske symptomer:

  • der skabes balance i dit nervesystem
  • der sætte gang i kredsløbet
  • fokus på, og frit -åndedræt
  • øger gennemstrømning i kroppens energisystem.
  • der sættes automatisk gang i kroppens egne selvhelbredende processer.

Det gøres ved at:

  • muskler afspændes, led frigøres og nakke og ryg løsnes op. Det gøres ved dybtgående massageteknikker, ledfrigørelse, akupressur og zonepunkter.
  • nervesystemet aflæses og afhjælpes, det virker mod fordøjelsesproblemer og nakkespændinger til stress, angst og depression.
  • der skabes forbindelse mellem hovedets fortællinger og kroppens signaler ved at undersøge sammenhængen mellem mentale, fysiske og følelsesmæssige tilstande

Børnebehandlinger

Derudover tilbyder jeg børnebehandlinger som er til børn med både fysiske og psykiske udfordringer. bl.a. skoleværing, angst, stress, mistrivsel. Børnebehandling med ro til pædagogisk samtale i øjenhøjde og det sikre relation og tryghed. Det er en blid behandlingsform og med det syn på barnet at det ikke fejler noget, men problematikkerne skyldes omverdenen.

Hos mig møder du omsorg og nærvær.

Når jeg behandler dig, vil du møde en tryg relation med åbenhed.

Jeg har fokus på at skabe balance i kroppen i behandlingen og her er tryghed og åbenhed, vigtige.

Genfind dig selv -styrke til at håndtere livets udfordringer.

Har du spørgsmål. eller kan du ikke finde en tid, som passer dig. Så er du meget velkommen til at sende mig en besked, eller ringe på 2857 6439.

Læs mere Vis mindre