Søgning

Henrik Falsvig

Fysioterapi og smertebehandling v/ Henrik Falsvig

Autoriseret fysioterapeut, exam. MPT

Klinikken er for dig som har akutte eller kroniske/langvarige smerter i muskel, led, sene og/eller nerver. Klinikken er funderet på et højt fagligt niveau, hvor der er tid til dig og dine behov og ønsker. Gennem min efteruddannelse, kliniske erfaringer og nyeste viden, kan jeg tilbyde høj kvalitet i diagnostik, undersøgelse og behandling af dine smerter. Jeg har specielle kompetencer inden for kroniske smerter, diskusprolaps, hovedpine, nakke-, lænd-, skulder- og hoftesmerter.

Når du er i et behandlingsforløb på klinikken, vil du opleve et højt serviceniveau ved blandt andet ingen merbetaling, du vil få en mail efter hver konsultation med opsummering, tværfagligt samarbejde med andre faggrupper ved behov (så du kan få det bedste behandlingsforløb) og sidst har klinikken faste telefontider, hvor vi ringer sammen i forbindelse med opfølgning.

Klinikken tilbyder længere konsultationstider end vanligt. Dette giver mig mere tid til at lytte til din historie, og hvordan smerten påvirker dig, tid til en grundig og fyldestgørende undersøgelse af relevante områder og tid til, at vi kan finde den bedste behandlingsplan for dig.

Jeg har åbnet klinikken i Rådhustorvets Sundhedsteam, hvor der er en rolig og afslappet atmosfære. Mit mål er at tilbyde dig de bedste rammer til at få behandlet og håndteret din smerteproblematik.

Du kan booke online her: https://ezme.io/c/xT2/zGar eller skrive/ringe med henblik på en uforpligtende samtale.