Søgning

Anna Alberktsen

DiætistHuset

Diætist

DiætistHuset i Horsens – Din start på en sundere livsstil

Hos DiætistHuset i Horsens er vores kliniske diætister specialister i at hjælpe dig med at få omlagt dine kostvaner. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til at opnå et vægttab, har mave-tarmgener eller ønsker at optimere dit energiniveau og leve et sundere liv.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Kostplan til vægttab

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Klinisk Diætist Anna Albrektsen, fra Diætisthuset i Horsens

“I min optik indebærer et sundt og godt liv ikke restriktioner og slankekure. Sundhed handler om mere end kroppens behov, nemlig om at trives og have det godt. Du er eksperten i dit liv, derfor tilrettelægger vi sammen, et forløb der er passer til dine ønsker og behov, så du kan nå dine mål – uden forbud og dårlig samvittighed.”

Rådhustorvet 21, 1 sal
8700 Horsens