Søgning
Fysioterapeut Anton Skov i Horsens

Anton Skov

SkovRehab

Fysioterapeut

Hos SkovRehab tror jeg på en holistisk tilgang til fysioterapi. Derfor behandler jeg ikke kun det umiddelbare problem, men ser på hele kroppens funktion og trivsel.

Fysioterapi er en sundhedsfaglig disciplin, der fokuserer på at behandle og forebygge fysiske problemer, smerte og bevægelsesbegrænsninger. Formålet med fysioterapi er at optimere funktionsevnen og forbedre livskvaliteten for enkeltpersoner.

Via min efteruddannelse samt kliniske erfaring har jeg tilegnet mig specialviden omkring fødder og ortopædiske indlæg. Herudover tilbyder jeg også almen fysioterapi samt akupunktur.

Når du kommer på klinikken, vil du opleve et nærværende behandlingsforløb hvor der er tid at høre din historie for bedst muligt at forstå dine udfordringer. På denne måde bliver du selv en aktiv del af dit behandlingsforløb og med den rette vejledning nå dine ønskede mål.

Jeg har åbnet klinikken i Rådhustorvets Sundhedsteam, hvor der er en bred vifte af sundhedsfaglige kompetencer i rolige omgivelser.

Mit mål er at tilbyde dig de bedste betingelser for hjælp til selvhjælp og derigennem få håndteret dine udfordringer.

Du kan booke online her: https://system.easypractice.net/book/skovrehab?calendar=619751 eller skrive/ringe med henblik på en uforpligtende samtale.