Horsens SundhedsAkademi

Massør uddannelse i Horsens Horsens SundhedsAkademi er innovativ og arbejder altid sundhedsfremmende og med største kvalitet i undervisningen, så du vil opnå de bedst mulige kompetencer inden for dit fagområde.

Hvorfor vælge Horsens SundhedsAkademi?
På Horsens SundhedsAkademi får du en yderst kompetencegivende uddannelse af høj kvalitet. Udover det faglige, teoretiske/praktiske, lærer du også hvordan du etablerer dig, enten i selvstændig massør klinik eller hos en privat arbejdsgiver eks. udbyder af personalepleje

SundhedsAkademiets forventninger til eleverne!
Horsens Sundhedsakademi har forventninger til skolens elever, det skal sikre at de der søger ind på uddannelserne også vil det 100%, så vi bevarer kvaliteten under massør uddannelsen.
Vores forventninger til eleverne er at de kan samarbejde, har empati, entusiastisk, taler og forstår dansk.

Hvad tilbyder Horsens SundhedsAkademi?
Akademiet udbyder i øjeblikket massør uddannelse som et massør- grundforløb og overbygning som terapeut, hvor grundforløbet er på i alt 161 lektioner fordelt på ca. 5 måneder. Overbygningen er på i alt 139 lektioner og er fordelt over et 5 måneders massør uddannelsesforløb.

Flere uddannelser og kurser i fremtiden!
På sigt kommer der flere uddannelser til, bl.a. vil der komme en overbygning på massør uddannelserne, således man via Horsens SundhedsAkademi kan bliver RAB godkendt som massør. Dette kræver bl.a. følgende kurser/uddannelser:

  • Anatomi/Fysiologi
  • Sygdomslære
  • Psykologi
  • Introduktion til anden alternativ uddannelse

Horsens SundhedsAkademi – vi vil mere!