Sanne Tang

DiætistHuset

Firmanavn: DiætistHuset

Telefon: 5195 1012

Title: Diætist

E-mail: info@diaetisthuset.dk

Website: DiætistHuset

DiætistHuset i Horsens – Din start på en sundere livsstil

Diætisthuset i Horsens | Download vores brochure

Hos DiætistHuset i Horsens er vores kliniske diætister specialister i at hjælpe dig med at få omlagt dine kostvaner. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til at opnå et vægttab, har mave-tarmgener eller ønsker at optimere dit energiniveau og leve et sundere liv.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Kostplan til vægttab

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Klinisk Diætist Sanne Tang fra Diætisthuset i Horsens

"I min optik er sundhed ikke sure slankekure og løftede pegefingre. Sundhed er at have en hverdag, hvor du trives og vælger den mad som du kan gode lide. Alt skal være tilladt - det handler om den rette mængde og kontekst. Sammen finder vi den løsning, som passer til lige præcis dig, og som du har det godt med hver dag."

Tilmeld til nyhedsbrev