Berit Falkenstrøm

Psykolog

Firmanavn: Psykologen B.F.

Telefon: 2927 5618

Title: Autoriseret psykolog

E-mail: berit@psykolog-bf.dk

Website: Psykologen B.F.

Har du behov for en psykologisk samtale eller udredning - kontakt psykolog Berit Falkenstrøm i Horsens

Kompetencer/uddannelse:
Cand.pæd.psych i 2004, autoriseret af Dansk Psykolognævn 2009. Godkendt specialist i klinisk børneneuropsykologi.

Som autoriseret psykolog tilbyder jer:
Jeg er autoriseret psykolog og tilbyder terapi og rådgivning for børn, unge, voksne og par. Jeg arbejder med psykologisk rådgivning især i forbindelse med, angst, depression, stress, krise, problemer med selvværd eller ensomhed, eksistentielle problemer, livskriser og traumatiske oplevelser, ønske om personlig udvikling og ønske om ændring af livsstil.

Derudover tilbydes udredninger og undersøgelser af børn og unge. 

Beskrivelse:
En lang række forhold og udfordringer får hvert år et stigende antal danskere til at søge psykologhjælp. Hvis du oplever, at du mangler stabilitet, mening eller indflydelse i dit liv, står Rådhustorvets Sundhedsteams psykolog Berit Falkenstrøm klar til at hjælpe. Berit lægger vægt på at møde sine klienter med stor respekt, varme og omsorg i forhold til deres udfordringer eller problemer.  

Afdækker årsager til mistrivsel
Berit er specialiseret i børn, unge, voksne og familier, som oplever at mistrives på grund af neurologiske, følelsesmæssige eller sociale vanskeligheder. Udgangspunktet for forløbet er menneskets grundlæggende ressourcer, som er platformen til en sund og god forandring.

Berit er desuden medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Tilmeld til nyhedsbrev