Ane Katrine Beck

Psykolog

Firmanavn: Psykolog Ane Katrine Beck

Title: Autoriseret psykolog (Cand. Psych.)

E-mail: kontakt@psykologbeck.dk

Website: Psykolog Ane Katrine Beck

Som psykolog har jeg mange års erfaring fra forskellige typer ansættelser og indenfor forskellige områder (se mit cv nedenfor). Jeg har derfor en ret bred viden om mange emner, som jeg trækker på i mit arbejde, sammen med mine terapeutiske færdigheder.

Men også i mit personlige liv har jeg erfaring med mange af de emner, som mine klienter kommer med - sider af livet, som gør ondt. De erfaringer bruger jeg også i mit arbejde.  

I 2010 gik jeg ned med stress, var sygemeldt gennem fire måneder og havde følger efter stress flere år efter. Jeg har været gift gennem 15 år og traf valget at blive skilt, på trods af at vi havde børn, som skulle 'rykkes midt over'. Og så er jeg mor til to heftige teenagere, som har hver deres at slås med, men som klarer sig forholdsvis godt. 

For mig har det ikke været nemt at blive 'rigtig voksen' og finde ud af både at gå på kompromis i et parforhold og samtidig også tage vare på mine egne behov. Det er en balance, som jeg fortsat arbejder på at finde - men jeg elsker det liv og den ro og glæde, jeg har fundet efter min skilsmisse. Den rejse jeg har været på i mit eget liv, håber jeg at kunne bruge til inspiration for andre, som øver sig på at drage omsorg for sig selv. For hvis du ikke viser dig selv respekt og giver dig selv omsorg, så har du ret svære vilkår for at få det godt. 

I 2016 kastede jeg mig ud i livet som selvstændig for selv at kunne præge mit arbejdsliv, som jeg gerne ville have det skulle være - og jeg har ikke fortrudt. Jeg elsker at være med ombord på den rejse, som mine klienter foretager, mens de går hos mig - at være vidne, at være sparringspartner og fødselshjælper alt sammen på én gang.  

CV: 

  • Cand. psych. fra Århus Universitet 2002
  • Autoriseret psykolog af socialministeriet 2004
  • Selvstændig psykolog siden 2016
  • 13 års erfaring fra ansættelser i PPR i Billund Kommune (PPR-psykolog på børneområdet), Videnscenter for Hjerneskade og senere Socialstyrelsen (faglig konsulent på hjerneskadeområdet), Vejlefjord Rehabilitering (neuropsykolog) samt i hhv. Skanderborg (udviklingskonsulent) og Horsens Kommune (neuropsykolog og hjerneskadekoordinator). 
  • Terapeutisk: 3-årig efteruddannelse i gestaltterapi hos Center for Integrativ Gestaltpractice , 30 timers kursus i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) hos Kognitiv Terapi Center i Århus samt 30 timers kursus i ISTDP hos Bjarne Thannel. Dertil interesserer jeg mig meget for den kropsorienterede metode Somatic Experiencing og modtager supervision indenfor denne primært til traumebehandling. 
  • Uddannet hypnotisør og hypnoterapeut fra Institut for Avanceret Hypnose samt kurser indenfor hypnoseområdet dels hos kognitiv hypnoterapeut og specialist i psykoterapi Lone Kærvang og dels i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose. 
  • Næstformand i Psykologfagligt selskab for klinisk hypnose, nov. 2016 - 
  • Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde. 
  • Nærmere uddybning af mine tidligere ansættelser? Se min profil på Linkedin

Tilmeld til nyhedsbrev